Barangkali ini mungkin akan meleraikan segala spekulasi yang melanda pada pelakon Iqram Dinzly dimana hari ini, Iqram tampil memberi penjelasan atas segala-galanya yang berlaku.

Saya Tidak Gila

Iqram yang dilihat berpakaian kemas dan teratur, membuka bicaranya mengenai dakwaaan bahawa kononnya dia kini dikatakan tidak waras. Bagi Iqram, nama Iqram Dinzly itu kini tidak lagi wujud kerana itu adalah dirinya yang dahulu yang sememangnya alpa dengan pelbagai dugaan dunia.

IKLAN

Mahu Dikenali Sebagai Princhiqy Dinzly 

Tambahnya, dia kini mahu dikenali sebagai Princhiqy Dinzly yang tidak lagi mengejar populariti, sebaliknya ingin mendekatkan diri pada Tuhan. Segala ‘drama’ dalam video secara langsung Iqram di Instagram juga mengandungi pelbagai mesej yang tersirat untuk dirinya dan juga netizen diluar.

Sebak Cerita Mengenai Keluarga

Iqram turut sebak ketika ditanya mengenai pandangan keluarga setelah video – videonya tular dan turut mengatakan mereka adalah sokongan yang terbaik buat dirinya kerana mereka lebihh mengetahui siapakah Iqram pada mereka.

“Saya bersyukur kerana keluarga begitu memahami saya. Lumrah untuk adik beradik mempunyai perselisihan faham, tetapi mereka lebih mengetahui dan menyokong saya sejak dari dulu lagi. Pelik juga saya apabila orang luar lebih menjadi adik beradik saya berbanding mereka”

Jadi apa pendapat anda? Kami di murai.my berasakan Iqram punyai alasan yang tersendiri untuk mengapa dia berbuat demikian. All the best Princhiqy!