Pelakon Fasha Sandha yang sudah solo semenjak Januari 2016 bertukar profesion sebagai seorang penerbit setelah kerjaya seninya yang kini memasuki tahun ke-16. Adakah ini disebabkan Fasha tidak laku lagi atau pelbagai kotroversi yang menyebabkan tiada mana-mana produksi mengambil beliau sebagai pelakon dan akhirnya Fasha mengambil keputusan untuk menjadi penerbit? [murai.my]

View this post on Instagram

The best behind the scene video so far. Thank You Helmi πŸ’–πŸŒˆ #mamumamigosip @elemihalim πŸŽ₯

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

IKLAN

Mamu Mami Gosip adalah tajuk sitkom 50 episod arahan Aizam Syamsul adalah karya sulung terbitan Fasha menerusi syarikat produksinya sendiri iaitu FS Creative Sdn Bhd yang ditubuhkan hujung tahun 2017 lepas.

Sitkom itu dibintangi oleh Kazar Saisi, Elisya Sandha, Fikhree Bakar, Dalimawati, Tauke (Jambu),Β Amyza Aznan,Β dan Afifah Nasir sebagai pelakon tetap untuk sitkom ini. [murai.my]

IKLAN

Selain itu, pelbagai artis serta selebriti popular tanah air seperti Fauziah Nawi, Hazama, Farahdhiya, Achey, Ruhainies, Kamal Adli, Professor Zamzani Abdul Wahab (Chef Zam), Shuib Sepahtu, Ifa Raziah, Anzalna Nasir, Lizza Abdullah, Zarina Zainuddin, Zulin Aziz, Bell Ngasri, Azrel Ismail, Kila Fairy dan ramai lagi yang menyerikan sitkom Mamu Mami Gosip.

Hangat Malaysia mendoakan agar FS Creative dapat mengeluarkan drama-drama yang boleh diterima di hati peminat-peminat pada masa datang dan selamat maju jaya.