Benar! Ricky Martin kini sudah berkahwin dengan tunangnya yang dikenali sekitar 2016, Jwan Yosef. Pengakuan tersebut dibuat oleh Ricky bebrapa hari yang lalu serta turut menunjukkan rumah terbaru mereka di Beverly Hills.

Kahwin Dalam Diam

Sebelum ini, peminat sudah mengetahui bahawa Ricky sudah bertunang dengan artis seni kacukan Syria-Swedish ini dan kemudiannya mengaku sudah berkahwin dalam diam.

IKLAN

Menurut penyanyi Livin La Vida Loca ini, suaminya itu membuat keputusan tersebut kerana tidak sabar untuk mendirikan rumah tangga serta membesarkan keluarga mereka dimana Martin kini mempunyai anak angkat kembar lelaki berusia 9 tahun.

Kenali Jwan Yosef

Untuk anda yang tidak mengenali siapakah Jwan Yosef  ini, dia adalah seorang pelukis kacak yang mempunyai ijazah dalam bidang kesenian dan lukisan. Bukan calang-calang orang, sehingga kini dia mempunyai rekod terbaik dimana telah menganjurkan dua pameran solo di London dan Stockholm.

Dimanakah perkenalan Jwan dan Ricky bermula? Segalanya berpunca dari Ricky yang mula menyukai beberapa gambar Jwan di Instagram dan Jwan mengaku bahawa dia adalah seorang gay juga pada tahun 2016 setelah berkenalan dengan penyanyi ini. Pada pendapat anda, siapakah yang akan lebih berperanan sebagai isteri? Jwan ataupun Ricky?

Gambar  : instagram Jwan Yosef