Susulan mengenai kontroversi yang melibatkan Nur Sajat Kamarulzaman dan Sir Azri atau lebih dikenali sebagai Papa Gomo, akhirnya semalam Nur Sajat atau lebih mesra disapa sebagai Sajat mengatur pertemuan dengan JAKIM di pejabatnya.

Diselesaikan Secara Baik

Kami difahamkan pertemuan tersebut diaturkan setelah pelbagai kecaman diterima usahawan kosmetik itu berhubung isu identitinya. Sajat menerusi Instagram nya turut menerima baik pertemuan itu dan mengharapkan doa yang terbaik buat dirinya.

IKLAN

Di dalam gambar tersebut juga kelihatan Sajat ditemani oleh kedua ibubapa nya.

” Alhamdulillah. Selesai terima ziarah daripada wakil Jakim. Ada penyelesaiannya. Insyallah…doakan yang terbaik.
#alhamdulillah #doakanyangbaikbaik #jakim #2018″

Sharnaaz Mahu Sajat Digam

Berita mengenai Nur Sajat diakui sememangnya mendapat perhatian ramai, termasuk selebriti tanah air, Sharnaaz Ahmad. Akan tetapi Sharnaaz menerusi laman Twitter nya, dilihat seperti sudah tidak tahan dengan sikap Sajat yang seperti berahsia dan turut menegur Sajat supaya berterus-terang sahaja dengan status jantinanya. Bagi Sharnaaz, ianya adalah satu teguran supaya lebih ramai peka dengan isu tersebut.

Mungkin ada benarnya apa yang dikata oleh Sharnaaz itu. Barangkali jika Sajat berterus terang dan mengeluarkan bukti, segalanya pasti terlerai.