Bercakap mengenai Yusuf Iskandar, siapa sahaja yang tidak kenal dengan bayi paling popular ini yang juga merupakan anak kepada Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.

Keletahnya bersahaja cukup menghiburkan malah ada saja yang menjadi perhatian netizen termasuk ‘Yusuf Dance’ yang tular baru-baru ini.

Hanis Zalikha Dan Yusuf Iskandar Dilantik Menjadi Duta

Terbaru, kerana populariti Yusuf, dia dan ibunya Hanis telah dilantik menjadi duta kepada Anmum Essential. Menariknya lagi, sejurus dengan lantikan ini, peminat-peminat Yusuf dapat melihat keletahnya dengan lebih dekat lagi dalam rancangannya sendiri, My Little Heroes.

IKLAN

Rancangan realiti sebanyak 8 episod ini akan mula disiarkan pada 31 Januari ini di Saluran 104 dimana segala apa yang terjadi dalam kehidupan harian Hanis, Hairul, Yusuf dan kucing mereka, Bujibu Chempel akan disiarkan.

Yusuf Iskandar Bakal Ada Adik?

Dalam perkembangan lain, Hanis ketika ditanya mengenai khabar angin bahawa dia kini sedang hamil anak kedua mereka menolak sama sekali dakwaan tersebut.

Kata Hanis, khabar angin itu mula tercetus apabila dia telah dimasukkan ke dalam wad baru-baru ini. Namun ketika itu dia hanya menghidapi jangkitan mata dan bukanlah hamil seperti yang dikhabarkan oleh peminat.

Tambah Hanis, dia sendiri akan khabarkan berita gembira itu sekiranya Yusuf bakal mendapat adik. Apapun tahniah dari murai.my ucapakan buat Hanis sekeluarga!