Kes melibatkan pelakon Iqram Dinzly atau kini mahu dikenali sebagai Princhiqy Dinzly tenggelam seketika apabila kes kontroversi melibatkan Datuk Farid Kamil menjadi perhatian netizen.

Iqram Mohon Maaf

Terbaru, melalui perkongsian Iqram di Instagramnya terlihat dua buah video yang telah dimuat naik dimana terlihat pelakon yang pernah popular menerusi drama Dunia Baru ini menangis teresak-esak.

https://www.instagram.com/p/BeBXkm4BR-a/?taken-by=iqramdinzly

IKLAN

murai.my difahamkan Iqram telah memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia kerana tidak sedar akan keterlanjurannya menggelarkan Nabi Muhammad SAW sebagai Cik Mat. Dalam video tersebut juga, Iqram turut memohon maaf kepada ibu serta keluarganya kerana menganggap pertuturannya itu sebelum ini seperti memalukan mereka sekeluarga.

https://www.instagram.com/p/BeCMgPahrXJ/?taken-by=iqramdinzly

Hafiz Hamidun Perli Fathia

Sebelum ini, pelakon Fathia Latiff telah meninggalkan komen di siaran langsung Iqram Dinzly di Instagram dimana komen tersebut seperti menyuruh Iqram lebih baik bunuh diri sahaja daripada terus berkelakuan sedemikian.

Komen tersebut turut menarik perhatian Hafiz Hamidun yang menganggap komen tersebut adalah sesuatu yang tidak kelakar.

Rata – rata netizen menganggap Fathia seperti sengaja mencari publisiti kerana sudah ‘tidak laku’. Satu perkara yang kami suka ingatkan adalah, ada perkara yang boleh digurau dan begitu juga sebaliknya. Bagi mereka yang mengalami tekanan sudah pasti ianya menambahkan lagi tekanan yang dihadapi.