Bagi 5 selebriti ini, tiada apa yang mampu diberikan untuk membalas jasa orang – orang tersayang mereka. Baik ibu, bapa, suami, isteri dan juga anak -anak tiada apa yang mampu diungkapkan untuk mereka.

Dalam erti kata lain, sebagai sokongan dan juga membalas jasa mereka, selebriti ini telah hadiahkan kereta mewah untuk orang tersayang. Siapakah mereka? Ikuti rangkuman 5 selebriti ini!

1. Rozita Che Wan

Berikutan kejayaan mencatat keputusan cemerlang dalam Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) , pelakon Rozita Che Wan telah enghadiahkan sebuah kereta mewah, Mercedez Benz C63 kepada anak sulungnya, Ammar Effendy.

IKLAN

Menurut Che Ta, anaknya memang mengimpikan kereta jenis itu dan dengan keputusan cemerlang yang diperoleh dalam peperiksaan SPM, tentunya ini masa terbaik untuk Che Ta memberikan ganjaran tersebut kepada anaknya.

2. Ammar Baharin

Siapa yang tak sayang bini! Mengenang jasa isterinya, Amyra Rosli yang melahirkan anak mereka pelakon Amar Baharin telah membuat kejutan dengan menghadiahkan Amyra sebuah kereta yang dipercayai Honda model Civic.

3. Janna Nick

Baru – baru ini, pelakon Janna Nick, 23, membuat kejutan dengan menghadiahkan ibunya kereta mewah Mercedes-Benz CLA 200 yang dianggarkan bernilai lebih RM230,000. Hadiah itu diberikan sempena ulang tahun kelahiran ibunya, Shasha yang ke-44 tahun

4. Fattah Amin

Pengantin baru Fattah Amin, 27, yang merangkul trofi Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) 3.0 menerima hadiah kereta Peugeot 408 e-THP sebagai ganjaran kemenangannya. Namun kereta yang bernilai RM 150,000 itu diberikan kepada ibubapanya bagi mengenang jasa mereka selama ini.

IKLAN

5. Hairul Azreen

Terbaru, Hairul Azreen dan isteri membuat kejutan pada bapa Hairul dengan menghadiahkan sebuah kereta BMW berwarna merah atas mengenang jasa bapanya selama ini. Bertuah ibu bapa Hairul dapat anak macam ini!