Gara-gara pertambahan berat badan, ramai netizen menyangka pelakon Raja Farah kini sedang berbadan dua. Menurut Raja Farah Raja Aziz, 30, tubuhnya sedikit berisi bukanlah disebabkan hamil tetapi kerana kesan menyusukan anaknya, Imran Iskandar yang berusia dua tahun.

Melalui artikel Utusan, Raja Farah mengalami keguguran sebanyak dua kali pada tahun lalu. Menurut Raja Farah, keguguran pertama dialaminya beberapa hari sebelum sambutan Aidilfitri tahun lepas dan kali kedua berlaku kira-kira dua bulan lalu.

IKLAN

Pelakon filem Lagenda Budak Setan dan Aku Masih Dara berkata keguguran itu berkemungkinan kerana dia terlalu aktif dengan aktiviti seni dan perniagaan.

“Keguguran tersebut berlaku berpunca daripada saya terlalu aktif bekerja terutamanya berkaitan perniagaan kek yang sedang diusahakan. Saya tidak tahu saya mengandung dan ketika itu saya kerap menyertai pelbagai karnival jualan di merata-rata tempat.”

Raja Farah berkahwin dengan ahli perniagaan, Iskandar Ismail pada 6 September 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Imran Iskandar. murai.my mendoakan agar Raja Farah senantiasa berbahagia disamping keluarga tersayang dan in shaa Allah tak lama lagi Imran akan dapat adik, amin.