Berbanding di Asia, pentas Hollywood menyaksikan ramai selebriti antarabangsa mengambil sikap terbuka dengan mendedahkan status sebenar mereka yang menyukai sesama jenis ( gay dan lesbian). Namun disebalik pengakuan tersebut, timbul juga kisah beberapa selebriti terkenal lain yang dikaitkan dengan gay atas beberapa spekulasi yang timbul. Anda pasti tidak sangka 6 selebriti ini terpalit dengan isu ini.

1. Shawn Mendes

Sejak dua tahun lalu, penyanyi remaja terkenal ini sudah terpalit dengan kontroversi suka kaum sejenis. Menerusi beberapa wawancara antarabangsa, Shawn Mendes turut mempertikaikan mengapa ramai yang bertanyakan perihal ini memandangkan dia adalah penyanyi soalan yang berkaitan mungkin agak membantu kariernya. Namun terdapat sekeping gambar yang tular melihatkan Mendes telah melakukan hubungan sejenis dengan penyanyi dan pelakon popular.

IKLAN

Siapakah penyanyi itu? Jawapannya ada pada selebriti yang kelima di bawah.

2. Tom Cruise

Mengejutkan apabila hero kesayangan ramai ini didakwa sebagai gay. Melihatkan kes perceraiannya bersama Nicole Kidman dan Katie Holmes, peminat tidak menolak bahawa mungkin Tom Cruise adalah ‘sesuatu’.

3. James Franco

Pernah melakukan aksi bercumbu bersama pelakon lelaki lain, Franco ketika ditanya mengenai isu ini dia tidak menolak bahawa dia adalah gay dan straight pada masa yang sama. Namun itu semua bergantung pada peminat untuk mentafsir.

” Saya suka menganggap gay itu adalah seni saya dan straight pula adalah kehidupan saya. Bergantung pada anda untuk menilai. Jika anda maksudkan seks, ya saya adalah straight”

4. Jared Leto

Jared Leto di dalam dunia LGBT bukanlah sesuatu yang asing. Pernah memenangi anugerah Oscar pada 2014 melalui “The Dallas Buyers Club” , lebih mengejutkan pelakon transgender, David Arquette mengaku pernah meniduri pelakon ini. Apa pendapat anda?

5. Nick Jonas

Ya! Nick telah digosipkan dengan Shawn Mendes sehingga tersebarnya gambar mereka melakukan hubungan intim.

Sejauh manakah kebenaran tersebut kami tidak pasti. Apa pun gambar Nick untuk kempen AIDS membuatkan peminat terfikir sesuatu…

IKLAN

Sumber : Gotrendme