Keluarga Kardashian baru saja menjalani photoshoot bersama salah satu jenama pakaian dalam ternama, Calvin Klein. Bukan setakat Kim Kardashian, malah Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, dan Kendall Jenner, Kylie Jenner juga terlihat dalam sesi fotografi ini.

Kredit Foto: Dailymail

Selepas heboh gara-gara perut Kylie yang selalu disembunyikan dalam setiap gambarnya, kini netizen kembali memberikan kritik pedasnya. Ramai netizen di media sosial yang mendakwa gambar-gambar kempen #MyCalvins yang terbaru ini mengenakan suntingan Photoshop secara berlebihan.

IKLAN
Kredit Foto: Dailymail

Kim dikatakan mirip seperti alien kerana wajah dan penampilannya yang benar-benar asing dan berbeza dari biasanya. Hal itulah yang sempat diungkapkan oleh netizen menerusi akaun Twitter mereka baru-baru ini.

Kredit Foto: Dailymail

“Aku bukan haters sebab aku sangat suka dengan keluarga Kardashian. Tapi Photoshop di gambar ini sangatlah pelik. Aku tak peduli soal Kylie. Tapi kenapa Kim terlihat seperti alien? Sama sekali tak serupa dengannya (di dunia nyata),” tulis seorang pengguna twitter bernama Amy Candler.

Sumber Dailymail.co.uk