Masihkah anda ingat saat Idayu memenangi Akademi Fantasia Megastar dan Aishah merangkul kejuaraan Gegar Vaganza? Bagaikan satu fenomena baru apabila kedua-dua penyanyi hebat ini memenuhi ruangan berita hiburan ketika itu.

Menang Pakej Percutian

Hari ini, bertempat di WOWKL, Pusat Pelancongan Malaysia (MATIC), kedua-duanya memperolehi ‘ganjaran’ seperti yang dijanjikan dimana salah satu hadiah yang dimenangi oleh juara-juara ini adalah pakej percutian yang ditaja oleh Selamatbercuti.com. Idayu memenangi percutian ke Turki manakala Aishah pula memenangi percutian ke Eropah.

IKLAN

Menariknya lagi, pada peminat Idayu mereka berpeluang untuk bercuti bersama penyanyi kesayangan mereka ini menerusi pakej khas yang ditawarkan.

Percutian Bersama Hafiz Hamidun

Dalam majlis yang sama juga, Selamatbercuti.com turut umumkan pakej kembara Balkan 6 negara bersama Hafiz Hamidun. Ketika ditanya apakah faktor mengapa selebriti ini dipilih, ini kerana mereka mempunyai pengaruhnya tersendiri malah untuk peminat pula, mereka berpeluang untuk bercuti serta lebih mengenali penyanyi kesayangan mereka.

Apapun tahniah diucapkan buat Idayu, Aishah dan Hafiz Hamidun!