Masih tak berkesudahan lagi perjuangan keras Sir Azri atau nama lainnya Papagomo demiΒ  membanteras golongan trangender di Malaysia. Walaupun Sir Azri pernah kantoi menerusi sebuah video skandal bersama seorang Mak Nyah dari Sabah sebelum ini, namun dia tidak peduli dan terus memperjuangkan usaha murninya.

Perjuangan Banteras Nur Sajat

Dalam ramai-ramai golongan Mak Nyah di negara ini, dia memilih jutawan kosmetik terkenal Nur Sajat sebagai misi utamanya dalam perjuangan ini.

Nur Sajat yang dikenali sebagai ahli perniagaan yang menggalakkan anak muda menjana pendapatan ini tidak sedikit pun tercabar dengan ugutan dan ancaman Sir Azri.

Malah dia terus menggapai impian mengambangkan perniagaan dengan membuka sebuah kedai emas.

View this post on Instagram

Alhamdulillah…sajat tak sangka sambutan menjadi jadi di NUR SAJAT GOLD!!! Harga mampu milik kami berikan kepada anda!!! Dari 10am tadi, sampai pukul 6pm bz day di kedai kami!!! Sampai nak makan pun main curi2 makan jer.. takpe sygku.. di sebab kan kami menjaga service kami pada anda,kami berikan layanan istimewa dan harga adik beradik pada anda.. emas 916 segram rm182 sahaja Design yang RARE,harga sangat berbaloi bila membelinya!!!! TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ Let's walk in di πŸƒπŸΌβ€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎️03-5523 3470 πŸ“² 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul πŸ•™ 10am – 6pm πŸ•• ( isnin – ahad ) Jom follow ig official kamiπŸƒπŸΌβ€β™€οΈπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ #nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

A post shared by Nur Sajat (@nursajat23) on

IKLAN

Ugut Nak CabulΒ 

Gara-gara sering mendapat ancaman dari Sir Azri, kini akaun Instagram Nur Sajat telah di private demi keselamatannya.

Namun tindakan ini tidak disenangi oleh Sir Azri dan mahu terus memberi tekanan kepada Nur Sajat supaya mengaku dirinya seorang lelaki.

” Dah private akaun? sekarang baru kau nak private kau punya life, mangkuk, bodoh,? Kau mengaku jelah kau tu lelaki, “

Lebih mengejutkan, Sir Azri tanpa rasa malu telah mengugut Nur Sajat untuk cabul dengan menjentik alat kelaminnya.

“Kalau kau tak mengaku sebagai lelaki, aku akan picit-picit dan jentik-jentik telur kau”

Kenyataan tak senonoh ini telah dirakamkan menerusi video selama 47 saat diakaun Youtube milik Sir Azri.

Jika dlihat pada laman youtube miliknya, ternyata Sir Azri banyak menyiarkan video dengan konten yang sama iaitu mengkritik golongan transgender.

Apa-apapun kami mendoakan perjuangan dan usaha Sir Azri berjaya. Mana tahu, selepas ini ramai anak-anak muda boleh mengidolakan Sir Azri dalam usahanya banteras golongan Transgender sebab dia sendiri boleh jadi seorang pemimpin yang baik dengan pencapaian yang membanggakan untuk negara sebelum ini. Keep it up Bro!

IKLAN