Tahniah buat diucapkan buat penyanyi dan pelakon, Kilafairy yang kini tampil dengan single terbarunya ‘Put The Word In‘. Baru sahaja dilancarkan, tetapi lagu Kilafairy atau lebih mesra disapa sebagai Kila ini berjaya menembus pasaran tempatan dan antarabangsa.

Kolaborasi Dengan Artis Antarabangsa

Disebalik dia menyepi, rupa-rupanya Kila sedang giat menghasilkan lagu terbaru nya itu. Bukan calang – calang lagu, kerana ‘comeback’ Kila ini mempertaruhkan hasil berduet bersama rapper Dj Akuash dan penyanyi antarabangsa Sean Kingston.

IKLAN

Lagu yang disusun oleh DJ Aku Ash dan lirik ditulis oleh Bryan B, DJ Aku Ash dan Kennya Hughes ini sememangya ‘kena’ dengan Kila. Malah kami yang pertama kali mendengarnya pada majlis pelancarannya baru-baru ini turut memperakui lagu ini punyai auranya tersendiri.

Kila Semakin Cantik!

Bukan itu sahaja, malah Kila turut kelihatan cantik bergaya! Pada majlis yang sama juga, Kila turut menari menyanyikan single terbarunya itu selain mengajak peminat untuk mendengar single nya ini di semua platform digital seperti Spotify, JOOX dan iTunes.