Sangup berdiri berjam-jam kerana menunggu makanan adalah sesuatu perkara yang luar biasa. Di Taiwan, peniaga ini dapat mengubah nasib perniagaannya setelah menyewa pekerja ini untuk satu malam. Hasilnya sangat menakjubkan.

Little Peach mempunyai pelbagai jenis daging untuk dijual.

Pemilik gerai snek daging yang terletak di Daerah Beitun, Taichung City mendedahkan bahawa mereka baru-baru ini mengundang Vivi, aka Little Peach, untuk berkhidmat sebagai penjual di kedai mereka untuk melihat apakah dia dapat membantu menarik lebih banyak pelanggan.

IKLAN

Akhirnya, sesuatu perkara aneh telah berlaku apabila dia mempunyai pelanggan yang memiliki tahap kesabaran yang maksima malah terus tersenyum ketika menunggu giliran mereka.

Pemilik gerai ini rasa bersyukur dengan tercetusnya idea ini sehingga dilaporkan keuntungan meningkat empat kali ganda jualannya.

Dengan aura kejelitaan yang kuat, Vivi telah buatkan satu keajaiban untuk kedai itu. Dia telah menarik ramai pelanggan beratur dengan lama yang tidak sabar untuk mencuba makanan yang lazat untuk dijual.

Pelanggan seperti tiak berkedip mata tatkala melihat kemahiran penyediaan makanan yang luar biasa.

Little Peach nampaknya akan ambil kesempatan berbual  dengan pelanggan

Foto-foto dia menjual daging yang direbus dengan segera telah menjadi viral di media sosial dengan banyak komen pujian.

Pelanggan yang teruja rasa bertuah dapat berjabat tangan wanita paling seksi ini. Boleh tahan juga gatal orang-orang Taiwan ni.

Menurut Taiwan News, Little Peach terpaksa berehat dari dunia peragaan kerana untuk membantu gerai ini.

IKLAN

Bukan di Taiwan sahaja, kalau di Malaysia pun sama, pelanggan mesti berpusu-pusu ke ke gerai yang di jual oleh gadis cantik atau lelaki kacak. Strategi pemasaran katanya!

Sumber Facebook VIVI