Gara-gara cuba mengelak sebuah kereta Proton Wira yang dipandu laju, penyanyi Didi Astillah dan pelakon Chacha Maembong terlibat dalam kemalangan.

Hidung Chacha Retak, Muka Didi Bengkak

Dalam kejadian tersebut, Chaca yang memandu kereta tersebut telah hilang kawalan dan terlanggar pembahagi jalan dalam kejadian di Jalan Alor, Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

IKLAN

Malah lelaki yang memandu kereta Proton Wira tersebut terus memecut laju meninggalkan mereka sebelum dibantu oleh orang awam yang berada disitu

“Sampai sekarang masih lagi trauma. Kejadian itu berlaku ketika kami nak keluar dari simpang Jalan Alor tiba-tiba ada kereta Wira muncul dengan lajunya. Chacha nak elak tapi tak dapat nak kawal kereta sebab terlalu panik dan terlanggar pembahagi jalan. Lelaki yang pandu kereta tersebut terus pecut kereta dia tanpa bantu kami. Nasib baik ada ramai orang awam yang ada dekat situ tolong,”

Tambah Didi, dia mengalami bengkak di muka manakala Chacha mengalami kecederaan di bahagian hidung kerana tersembam ke hadapan beg udara.

Chacha Semakin Pulih

Dalam perkembangan lain, Chacha kini berada dalam keadaan stabil serta semakin pulih daripada kecederaan walaupun masih trauma dengan kemalangan tersebut.

“Alhamdulillah, saya okey dan tidak mengalami kecederaan yang teruk. Masa kemalangan itu sahaja darah keluar tidak henti,”

Mujurlah kedua-duanya berada dalam keadaan stabil dan tidak mengalami kecederaan yang parah. Sama – sama kita doakan yang terbaik buat mereka.

Sumber Mstar Online