Sememangnya selebriti antarabangsa memang nampak pelik dan keterlaluan di mata orang Malaysia. Tapi, jika di negara mereka, artis memuatnaik gambar bogel di laman Instagram adalah perkara yang sering dapat pujian.

Jangan terkejut jika peminat tak ada yang kecam sebab memuatnaik gambar bogel, peminat lagi suka kalau artis mereka muatnaik gambar macam tu.

Terbaru, Kim Kardashians telah memuatnaik gambar bogel di laman Instagramnya, cuma kali ini Kim kaburkan dibahagian aset pentingnya namun masih jelas dapat dilihat.

IKLAN

Kim berusia 37 tahun itu berdiri memegang kot berbulu dengan gaya terbuka untuk mendedahkan tubuhnya tanpa memakai apa-apa kecuali seluar dalam.

Sebelum memuatnaik gambar itu, bintang realiti itu telah mengaburkan payudaranya yang terdedah. Mestilah malu kalau nampak seluruh badan kan?

Sebelum ini dia telah pun cetuskan kontroversi dengan mempamerkan pose tanpa seurat benang atau bogel. Dengan berpaut pada sebatang pohon, ibu kepada dua orang anak ini nekad beraksi sensual dengan hanya memakai kasut. Walaupun dia cuba untuk menutup bahagian sulitnya, namun dia tidak segan untuk mempamerkan hampir seluruh tubuhnya.

Sumber Dailymail