Persiapan awal yang cukup teratur buat bekas penyampai radio Sinar FM ini, Feeya Iskandar atau lebih dikenali sebagai Cik Piah apabila beliau telah selamat melahirkan bayi lelaki yang kedua pada pukul 1.12 pagi, Rabu.

Tinggalkan Sinar FM

Sebelum ini Cik Piah telah mengumumkan berita bahawa beliau telah meninggalkan Sinar FM pada 19 Januari yang lalu dan beralih ke sebuah stesen radio yang baru kelak. Agaknya keputusan untuk berundur awal adalah kerana mahu membuat persiapan melahirkan cahaya mata keduanya.

IKLAN

Bayi Seberat 3.24 Kilogram

Feeya atau lebih dikenali sebagai Cik Piah melahirkan bayinya seberat 3.2 kilogram secara normal di Andorra Women and Children Hospital, Seri Kembangan, Serdang.

Menerusi laman Instagram suaminya, Nurashid Wahab telah berkongsi khabar gembira itu dan berasa syukur menerima kehadiran orang baru dalam keluarga mereka yang diberi nama Nuharyyan. Cik Piah melahirkan bayinya seberat 3.24 kilogram secara normal di Andorra Women and Children Hospital, Seri Kembangan, Serdang.

“Alhamdulilah syukur isteri saya Selamat melahirkan baby boy yang ke 2 kami pada pukul 1.12 pagi berat 3.24 kg lahir secara normal bersama Dr khamsiah dan tidak lupa kepada nurse dan Mak bidan yang Banyak membantu di dalam labour room segalanya berjalan dengan lancar #amanahallah #adikmalique #Nuharyyan”

Tahniah diucapkan buat Cik Piah dan keluarga! Bertambah rezeki beliau tahun ini bukan?