Malam tadi telah berlangsungnya majlis bersiram dan majlis berinai bagi pasangan merpati dua sejoli, Betty Rahmad, 36 dan Ardy Damis, 31.  Mulai rapat sejak 4 tahun yang lalu dan kini merancang untuk berkahwin, namun tempoh singkat itu sudah cukup untuk meyakinkan adik bongsu kepada Erma Fatima dan Umie Aida ini untuk memilih jejaka tersebut sebagai bakal pasangan hidup.

Di dalam majlis tersebut kelihatan Betty mengenakan busana bertemakan tradisional yang sangat cantik. Majlis tersebut yang diadakan secara tertutup dihadiri oleh keluarga dan sahabat terdekat kedua-dua pasangan. Serius Betty sangat ayu macam perempuan melayu terakhir. murai.my pun makan hati tengok gambar-gambar Betty.

Majlis yang bertemakan Saloma dan P. Ramlee ini turut dihadiri rakan artis seperti Nora Danish, Nedim Nazri, Bella Dally, Azira Shafinaz, Iqram Dinzly,  Intan Ladyana, Liyana Jasmay, Uqasha Senrose, Nellydia Senrose, Tiz Zaqyah.

Betty mengikat tali pertunangan dengan pilihan hatinya, Ardy Damis pada 15 Oktober lalu. Pasangan tersebut bakal bernikah pada 4 Februari ini dan majlis resepsi pula akan diadakan pada sebelah malam hari yang sama.

IKLAN


Kalau majlis berinai pun dah cantik macam ni, mesti majlis nikah dan sanding lagi meriah kan? murai.my mendoakan semoga majlis pernikahan berjalan dengan lancar, in shaa Allah, amin.