Ini yang dinamakan jodoh dari dua bangsa berbeza, seperti pasangan sepadan ini, Chryseis Tan & Faliq Nasimuddin ini yang baru sahaja sah bergelar suami isteri.

Selamat Di Ijab Kabul

Menerusi gambar yang dimuat naik, adik perempuan Faliq, Nadia Nasimmudin, pasangan sama cantik sama padan selamat diijabkabulkan pagi tadi dengan sekali lafaz dengan mas kahwin berjumlah RM1000. Majlis ringkas itu dihadiri keluarga terdekat di Kuala Lumpur berkonsep nadia

IKLAN

Chryseis Tan yang merupakan anak kepada ahli perniagaan terkenal, Tan Sri Vincent Tan dan  Faliq Nasimuddin merupakan anak kepada jutawan Arwahyarham Tan Sri Nasimuddin Amin merupakan pengasas kepada kumpulan Naza, salah satu nama terbesar dalam industri perniagaan permotoran di Malaysia.

Rata-rata netizen mengucapakan tahniah di atas pengumuman ini dan mengdoakan urusan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke jannah. Jom lihat sekitar gambar pernikahan mereka.

Tahniah diucapakan kepada mereka dan mesti ramai yang tak sabar nak lihat mereka menimang cahaya mata pula selepas ini kan?