[VIDEO] Aksi LUCAH Iqram Dinzly dan Liana Rosli DIKECAM!

Mesti Baca

Semasa majlis malam berinai Betty Rahmad iaitu adik bongsu kepada pelakon popular Umie Aida dan Erma Fatima pada hari rabu yang lepas. Pelakon Iqram Dinzly serta pengasas produk kecantikan, Liana Rosli atau dipanggil kak KM dikecam oleh netizen.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Liana, beliau dan Iqram sedang menikmati ais krim kon dengan aksi yang menggiurkan dan dianggap lucah oleh netizen.

Rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut dengan aksi tersebut dan meminta kedua-dua selebriti ini bertaubat. Ada juga segelintir netizen terhibur dengan aksi ‘panas’ dan menganggap rakaman tersebut hanyalah gurauan yang dilakukan oleh Iqram bersama anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri itu.

Sebelum ini, Iqram Dinzly dikecam dengan beliau tampil melakukan aksi-aksi pelik dan seakan-akan lucah di media sosial peribadi Iqram dan terus hangat diperkatakan oleh netizen sehingga hari ini.

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan