Diana Danielle menerusi InstaStory di Instagram peribadi beliau memuat naik gambar beliau sendiri dengan menulis kapsyen “I miss you @faridkamilz”. Kapsyen itu membuktikan bahawa Diana sungguh merindui suaminya, Farid Kamil.

Manakala Farid juga menarik perhatian netizen dengan memuat naik gambar bersama Diana dan anak lelaki mereka, Muhammad. Melalui kapsyen pada gambar tersebut Farid menggunakan pepatah melayu yang berbunyi…

IKLAN

‘ BERSATU ‘ Kita Teguh Bercerai kita roboh… #kamiXramai tapi kami ada #X ?

Kapsyen itu melambangkan situasi yang terpaksa Farid sekeluarga hadapi sejak akhir-akhir ini dan Farid menggunakan hashtag #kamiXramai tapi kami ada #X yang merujuk kepada kekuatan hubungan mereka sekeluarga dalam mengharungi musibah dan dugaan yang menimpa Farid. murai.my tabik spring dengan ketabahan hati Farid!

murai.my mendoakan kebahagiaan Farid sekeluarga dan dapat  bersabar melalui segala apa yang terjadi dengan redha dan in shaa Allah segalanya akan kembali kepada biasa tidak lama lagi, amin.

Kita perlu tahu selepas ujian itu selesai, satu lagi ujian akan datang, maka bersedialah dalam menghadapi ujian yang seterusnya.

Untung bagi mereka yang selalu diberi ujian tanda Allah swt sayang padanya.

Semoga kita sentiasa menjadi hambaNya yang sentiasa redha atas ujian dan ketentuan Allah swt. Apa yang ditetapkan untuk kita itulah yang terbaik!

IKLAN