Setelah ramai yang berteka-teki mengenai apakah punca Datuk Farid Kamil berkelakuan ganas di balai polis baru-baru ini sehingga disahkan positif ganja, hari ini kes pelakon dan pengarah itu sedikit demi sedikit merungkai segala-galanya

3 Rakan Artis Masukkan Dadah Dalam Minuman Farid Kamil

Hari ini, Farid menerusi laporan polis yang dibuat baru-baru ini mendakwa apa yang berlaku sebelum ini adalah kerana perbuatan khianat 3 orang rakannya yang juga artis yang dipercayai telah memasukkan dadah dalam minumannya.

Tambah Farid, beliau tidak mampu berfikir dengan waras kerana telah meminum air yang dicampur dadah malah turut diberikaan rokok yang bersalut dengan sejenis cecair yang membuatkan dirinya berasa khayal.

IKLAN

Dalam perkembangan lain, Ketua Pegawai Penyiasat, SAC Fadzil Ahmat telah mengesahkan pelakon itu telah membuat laporan berkenaan insiden itu serta turut meluahkan rasa tidak puas hati terhadap layanan yang diberikan oleh pihak polis dan menamakan pegawai polis yang terlibat sehingga menyebabkan dirinya mengalami kecederaan dan mempersoalkan bagaimana foto beliau ditahan di dalam tahanan boleh tular

Siapakah 3 Artis Berkenaan?

Pasti anda ingin mengetahui siapakah 3 rakan artis tersebut yang sanggup melakukan perkara sedemikian rupa pada Farid. Menurut sumber, ketiga-tiga rakan artis tersebut termasuklah seorang pelakon dan pengarah, seorang penyanyi yang pernah terkenal dengan genre R&B semasa 1990an serta seorang pelakon.

Hasil carian murai.my menerusi sebuah laman sembang, rata-rata bercakap salah seorang daripada 3 artis tersebut adalah Sofi Jikan. Sejauh manakah benar spekulasi ini, kami sendiri tidak tahu. Mungkin Farid akan dedahkannya tidak lama lagi.

Sumber Astro Awani