Tahniah diucapkan kepada Betty Rahmad yang baru sahaja bergelar isteri kepada Ardy Damis. Adik bongsu kepada Erma Fatima dan Umie Aida ini memilih tanggal 4 Februari 2018 untuk bernikah dan sekaligus mengadakan resepsi persandingan pada malam harinya.

View this post on Instagram

My heart was filled with love at #bettyanddamis wedding! It was beautiful and I wish you both a lifetime of love and happiness! ❤

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

IKLAN

Pasangan yang melangsungkan majlis persandingan di Mercu Mustapha Kamal, Damansara Perdana dengan bertemakan warna putih.

Pada majlis respesi pada waktu malam tersebut Betty kelihatan begitu anggun sekali mengenakan busana berwarna krim lembut sedondon dengan Suit kelabu yang dipakai oleh Ardy Damis.

Dihadiri Tetamu Dikalangan Artis Popular

Majlis yang berkonsepkan dalam taman ini turut dihadiri rakan artis seperti Nora Danish, Neelofa, Nedim Nazri, Bella Dally, Hans Isaac, Iqram Dinzly, Elyana, Erra Fazira, Jovian Mandagie dan ramai lagi.

Jom lihat gambar-gambar candid bintang-bintang yang hadir pada malam itu.

Iqram Dinzly
Datin Paduka Umie Aida
Emma Maembong

Betty Benafe, Linda oNN dan Scha Alyahya
Normah Damanhuri dan Liana Rosli bersama pengantin
Neelofa
Kavita Sidhu, Datin Umie Aida dan Datuk hans Isaac
Erra Fazira dan Datin Paduka Umie Aida
Elyana dan Datin Paduka Umie Aida
Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid
Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Fara Fauzana

Mawar Rashid Erma Fatima dan Emma Maembong

Pada malam cukup meriah ini, Betty sempat menyampai beberapa buah lagu buat suaminya yang tercinta. Romantiknya!

IKLAN

Betty mengikat tali pertunangan dengan pilihan hatinya, Ardy Damis pada 15 Oktober lalu. Lebih menariknya, ketika sesi berbincang bersama kedua-dua belah pihak keluarga, Erma memutuskan untuk meminta hanya sebentuk cincin dan senaskhah Al-Quran untuk dijadikan hantaran pernikahan Betty dan Damis.