Sebut sahaja Nora Danish, hampir 1 Malaysia mengenali bintang ini. Nora sudah dikenali dan popular sehinggakan mempunyai jutaan pengikut di Instagram. Tetapi sebelum dia popular, dia juga melalui kehidupan seperti manusia biasa, tidak ada perbezaan pun daripada orang lain.

View this post on Instagram

Raya Owl Collection 2018. @owlbynd #raya2018 #comingsoon

A post shared by Nora M Danish (@noradanish) on

IKLAN

Gambar Zaman Sekolah

Sama seperti orang lain, Nora juga merasai bergegas untuk ke sekolah dan melakukan aktiviti yang kanak–kanak buat. Mesti ada yang pernah terfikir macam mana rupa Nora di zaman sekolah atau semasa muda remaja. Kalau nak tahu jom kita lihat gambar dibawah.

Nora binti Mohd Danish Hanif  atau lebih dinali sebagai Nora Danish dilahirkan pada 7 Mac 1982.

Beliau bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Convent di Kajang, Selangor di mana beliau lulus Sijil Pelajaran Malaysia. Gambar ini telah dikongsikan oleh rakan Nora yang dikenali sebagai Azza Hafliah.

Nak tahu yang mana satu gambar Nora dalam gambar di atas? Lihat logo murai.my di dalam gambar, Nora duduk hujung paling kanan. Nampak lain kan?

Nora kini sedang menghitung hari yang dijangka bersalin pada 9 Mac depan. Nora juga kini mucul dalam filem Makrifat Cinta yang dibintangi oleh Syamsul Yusof, Nabila Huda, Adi Putra dan Puteri Balqis telah pun mula ditayangkan di pawagam bermula 1 Februari lalu.