Zainol MacWilson Tak Mahu Anaknya Zahirah Bercinta

Mesti Baca

Akhir tahun lepas, kecoh sebentar mengenai hubungan Zahirah Macwilson dan pelakon terkenal Zul Ariffin yang dikatakan sedang bergolak kerana perselisihan faham diantara mereka.

Terkilan Dengan Zul

Terbaru, menurut bapa Zahirah yang juga pelakon, Zainol Macwilson berkata dia tidak pernah mempunyai masalah dengan Zul. Namun kenyataan yang dikeluarkan Zul dalam sebuah program hiburan baru-baru ini yang meminta dirinya agar bersikap lebih matang sedikit melukakan hatinya.

“Usia saya kini dah nak masuk 60 tahun, malah sudah berkahwin dua kali dan mempunyai empat orang anak yang sedang membesar. Saya rasa dah cukup matang tentang kehidupan. Jadi apakah kematangan yang dia maksudkan dengan kenyataan tersebut”

Tidak Restu Zahirah Dan Zui Bercinta

Malah tambah Zainol, dia mahu anak kesayangannya itu hanya fokus dengan kerjaya seninya dan tidak mahu fokusnya terganggu dengan kisah cinta kelak. Lebih mengejutkan Zainol memberitahu bahawa dia tidak merestui jika Zahirah bercinta dengan Zul dan sebaliknya mahukan mereka hanya sekadar berkawan.

“Saya tak nak bermusuh dengan dia, malah tidak halang dia untuk berkawan dengan anak saya tapi cukup sekadar berkawan sahaja dan tidak perlu lebih daripada itu. Saya juga pernah berterus-terang dengan Zahirah, saya tak ada masalah kalau dia berkawan dengan Zul, tetapi jika sebaliknya (bercinta), dan saya saya masih hidup, saya takkan restu,”

Apa pandangan anda mengenai perhubungan mereka? Susah juga apabila melibatkan restu ini. Diharap pengakhirannya baik-baik sahaja.

Sumber  Sinar Harian 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan