Seperti melengkapkan dua lagi artis yang dipercayai dalang kepada tiga suspek yang dipercayai cuba menganayai Farid Kamil, pihak Polis kini telah menamakan dua orang individu bagi membantu siasatan.

Taj Innuendo, Firdaus Sila Tampil!

Dua Individu tersebut adalah Ahmad Tajuddin atau lebih dikenali sebagai Taj Innuendo dan seorang individu bernama Firdaus untuk tampil bagi membantu siasatan. Kumpulan Innuendo pernah popular sekitar 90an dan terkenal dengan lagu ‘Belaian Jiwa’ pada pertengahan 90-an.

IKLAN

Terdahulu, Datuk Farid Kamil ltelah mmbuat laporan polis mendakwa tiga orang rakan artis telah memasukkan ganja dalam minumannya, menyebabkan dia berkelakuan ganjil sehingga menyerang seorang anggota polis dan orang awam. Sejurus selepas itu, pelakon Soffi Jikan telah ditahan polis setelah didapati positif dadah.

Beri Tempoh Sehingga Jumaat

Ketua Polis Selangor, Datuk Mazlan Mansor berkata, pihak polis memberi tempoh sehingga Jumaat untuk Taj dan Firdaus untuk tampil bagi membantu siasatan sebelum sebarang tindakan diambil.

“Kita percaya salah seorang daripada mereka berada di Johor Bharu. Saya gesa kedua-dua mereka untuk segera tampil selewat-lewatnya esok sebelum tindakan tegas dibuat”

Lagi butiran lanjut akan kami dedahkan dari masa ke semasa.

Sumber MStar Online