[VIDEO] Jue Aziz Menangis Kehilangan ‘3 Kesayangan’ Sekelip Mata

Mesti Baca

Menerusi muat naik video di Instagram nya, pelakon Jue Aziz tidak mampu menahan sebak serta turut mengalirkan air mata kerana terlalu sedih dengan pemergian tiga ekor anak kucing kesayangannya.

Baru Lahir

Jue yang sememangnya menggemari haiwan comel ini mencuri perhatian di kalangan peminatnya dengan sering kali memuat naik gambar kucing kesayangannya. Namun rezeki tidak berpihak padanya kerana anak-anak kucing yang baru lahir itu hanya mampu bertahan selama 4 hari sebelum ianya mati.

Tambahnya beliau tidak sanggup melihat bangkai anak kucing itu dan turut mengharapkan keajaiban untuk melihat ianya hidup kembali

Peminat Kongsi Rasa Sedih

“Ya Allah… macam tahu saja mama esok tak ada outstation, boleh pula dia (anak kucing) ni pergi tiga ekor sekali jalan. Sekurang-kurangnya mama tak terkilan kamu semua pergi depan mata mama. Terima kasih Allah bagi pinjamkan sekejap anugerah ini”

Perasaan sedih Jue itu turut dirasai oleh peminatnya nya yang turut mempelihara kucing dan turut mendoakan agar pelakon ini turut tabah menghadapi ujian itu.

Kasihan pula kami lihat Jue ini. Mungkin tiada rezeki kali ini dan mana tahu kelak kucing berkenaan akan lahirkan anak-anak kucing yang lagi comel?

Terkini

Respon Ibunya Amat Mengejutkan, Reza Rahadian Kenang Momen Ingin Peluk Islam

Reza Rahadian telah membuat keputusan untuk memeluk agama Islam semenjak beliau berusia 20 tahun. Walaupun dilahirkan dalam keluarga Nasrani,...

Artikel Berkaitan