Selepas pelakon Remy Ishak menceritakan pengalamannya pada peminat tentang dakwaan bahawa dia dihantui oleh seorang “pontianak” ketika memegang peranannya dalam filem “The Legend Of Pontianak” yang akan datang, pelakon, Nur Fazura Sharifuddin baru-baru ini mendedahkan bahawa dia juga pernah melihat seorang wanita menyerupai pontianak di set penggambaran di Hulu Langat.

Pontianak Muncul

IKLAN

“Hari sudah malam dan saya tengah makan dengan kru ketika sesi berehat. Saya bergurau dengan cerita ‘pontianak’ akan ‘melawat’ set itu Dan tiba-tiba seseorang berkata ‘lihat di sana, berhampiran’ pondok rumah ‘. “

“Saya berpaling untuk melihat dan saya lihat ada kelibat menyerupai hantu seperti seorang wanita dengan rambut yang sangat panjang. Ini adalah kali pertama saya melihat hantu”

“Dia menatap mata saya dari jauh, dan buatkan saya rasa tak tenang. Saya cuba untuk tidak berfikir tentang perkara itu,” kata Fazura

The Legend Of Pontianak

Fazura, ketika ditemui pada sidang akhbar “Janji Zehan” di GSC The Gardens, di sini semalam, berkata dalam “The Legend Of Pontianak”, dia memainkan watak wanita vampire.

Selain Remy Ishak, filem ini turut dibintangi plakon hebat seperti Hisyam Hamid, Nadia Aqilah, dan Tony Eusoff.

Sumber NST ONline