Lanjutan kontroversi melibatkan bekas suami isteri ini, Adam Shahz dan Fatin Afeefa baru-baru ini dimana Adam mendakwa bekas isterinya itu telah membomohkan beliau dan turut menunjukkan bukti itu di Twitter nya.

Nafi Gunakan Bomoh

Menyedari akan kontroversi itu hangat diperkatakan, Fatin tampil memberi kenyataan bahawa beliau sama sekali tidak akan melakukan perkara yang sedemikian dan sibuk dengan kerjayanya.

IKLAN

“Bomoh tu apa? Saya tinggal di Subang, tidak kenal bomoh-bomoh ni. Lagi pula saya sibuk dengan kerja sekarang. Saya tidak pasti siapa yang dia tujukan dan mungkin anda kena tanya dia dulu..”

Adam Ada Bukti

Mengulas lebih lanjut mengenai perkara tersebut, Adam berkata beliau tidak gentar dengan Fatin sekiranya pelakon itu ingin mengambil tindakan kerana beliau mempunyai pelbagai bukti kukuh atas perbuatan pelakon itu.

“Saya tidak takut kalau dia ambil tindakan kerana saya ada semua bahan bukti apa yang dilakukan selama ini. Salah satunya dalam gambar yang saya muat naik itu adalah bahan sihir yang saya jumpa dalam kereta”

Adam berkahwin dengan Fatin Afeefa pada 21 Disember 2013 dan mempunyai dua cahaya mata termasuk seorang anak angkat selepas didedahkan Adam sendiri. Pasangan ini kemudiannya bercerai dengan talak satu pada 30 Mei 2017 di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Petaling.

Sumber mStar Online