Kehangatan AJL32 masih lagi dirasai! Manakan tidak, disebalik kemeriahannya terjelas beberapa kontroversi yang timbul. Selain Iqram Dinzly, usahawan kosmetik, Nur Sajat Kamaruzzaman juga turut terkena tempiasnya.

Papagomo Dakwa Sajat Bayar Produksi AJL

Terbaru, pengamal blog yang lebih dikenali sebagai Sir Azri ataupun Papagomo telah mendakwa Sajat datang ke AJL bukanlah kerana dijemput khas sebaliknya membayar pihak produksi untuk menjemputnya. Bukan itu sahaja, dalam video berdurasi 4 minit itu turut menghentam usahawan berkenaan berkaitan kehadirannya di acara itu.

IKLAN

Terdahulu, murai.my menyiarkan artikel dimana Sajat terharu dengan sorakan yang diterima sehingga tular di media sosial.

Nafi Dibayar

Sementara itu dalam perkembangan lain, murai.my cuba mendapatkan penjelasan lanjut dari pihak yang terlibat secara langsung dengan AJL32. Menurutnya, pihak nafi dibayar oleh Sajat memandangkan untuk hadir ke acara itu adalah secara percuma. Baik artis mahupun tetamu, masuk adalah percuma.

Jadi tiada timbul isu dibayar ataupun tidak. Mungkin Papagomo boleh dapatkan maklumat yang lebih telus sebelum mengeluarkan sebarang kenyataan kerana sebelum ini ramai yang sedia maklum bahawa Papagomo sememangnya cuba memberi provokasi kepada kepada Sajat. Bertabahlah!