Banglo Sharifah Aini Bernilai RM8 Juta Untuk Dijual

Mesti Baca

‘Tokti’ Pun Puji! Peminat Kagum Hannah Delisha Miliki Suara Merdu

Belum pun 'habis' memperkatakan mengenai perkahwinannya, pelakon Hannah Delishah sekali lagi mencuri perhatian peminat menerusi sebuah video 'teaser' yang...

Wow! Ramai Terkejut Lihat Wajah Ezurin Khyra Pada 21 Tahun Yang Lalu

Siapa saja tak kenal dengan nama Datin Ezurin Khyra yang mendapat gelaran ‘Crazy Rich Asian’ oleh peminatnya. Pada tahun...

Mak Ayah Dihina Sampai Panggil ‘Bodoh’? Dekati Kisah Kak Girl Yang Menyentuh Hati

Kak Girl sebak hingga mengalirkan air mata dalam sebuah video temubual eksklusif bersama selebriti dan influencer oleh Subhome. Dalam video...

Benar! Rumah biduanita negara, Allahyarham Datuk Sharifah Aini yang terletak di Petaling Jaya kini untuk dijual. Sebelum ini di laman sosial Facebook tertera banglo milik seorang penyanyi popular yang ingin dijual.

Rumah Terlalu Besar

Banglo besar berkenaan dipercayai berharga hampir RM 8 Juta dan seorang individu yang tidak mahu dikenali mengesahkan kediaman itu adalah milik Allahyarham Datuk Sharifah Aini.

“Ya… betul. Ini rumah Allahyarham Datuk Sharifah Aini dan memang hendak dijual. Tiada sebab lain melainkan ia terlalu besar untuk dihuni, dan ia sudah diserahkan kepada ejen rumah (hartanah) untuk menjualnya,”

Enggan Ditemubual

Dalam perkembangan lain, anak biduanita itu, Aliff enggan memberi sebarang komen lanjut dan hanya akan memberi kerjasama kepada mereka yang ingin berurusan mengenai rumah berkenaan.

“Maaf ya, kalau ditanya soal lain rasanya tuan rumah tidak berminat, tetapi untuk membeli rumah ini mungkin dia boleh memberi kerjasama,”

Terbaru rumah yang berharga RM8 Juta itu diletakkan dalam pertimbangan dimana untuk mereka yang benar – benar inginkan rumah berkenaan dengan harga menarik, pihak mereka boleh pertimbangkannya.

Sumber Harian Metro 

Terkini

Park Bom Nekad Berpindah Ke Sebuah Pulau, Ini Alasannya!

Penyanyi Korea dan bekas ahli kumpulan 2NE1, Park Bom yang berada dalam episod rancangan televisyen 'On & Off',  berkongsi...

Artikel Berkaitan