Panas dan kecoh! Apabila Datin Rebecca Nur Al Islam telah memuatnaik beberapa IG stories yang menghentam seseorang yang digelarkannya sebagai ‘Datin Ciplak berhati busuk’

Rebecca Mengamuk!

Kami yang turut melihat dan menonton video di IG stories nya itu turut terkejut dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Rebecca seolah-olah beliau seperti terasa hati dengan individu yang bergelar datin.

IKLAN

Rebecca mendakwa Datin tersebut terlalu jahat sehingga menghasut orang lain untuk membencinya. Malah Rebecca turut memberitahu Datin tersebut juga tidak menyukai keluarga mertuanya sehingga menggelarkan mereka dengan panggilan yang tidak sopan.

Datin Tersebut Adalah Eina Azman?

Kami tidak pasti pada siapakah status tersebut dituju kerana Rebecca tidak menyebut mana-mana individu di dalam IG stories tersebut.

Namun di media sosial telah pun tular bahawa Datin yang dimaksudkan adalah Datin Paduka Eina Azman. Tinjauan kami ke Instagram Eina, tiada status balas yang dibuat oleh pelakon itu.

Namun, beberapa status yang menceritakan perilaku seseorang dan turut tidak akan teragak akan mengambil tindakan telah dimuatnaik olehnya baru-baru ini.

Adakah benar ‘Datin Ciplak’ yang dimaksudkan adalah Eina? Kami berharap Rebecca akan lebih tabah seperti yang turut didoakan peminat dan rakan-rakan artis.