Segalanya sudah selesai. Mungkin netizen diluar sana boleh berhenti mencemuh Sufian Suhaimi dan Elfira Loy gara – gara memutuskan tali pertunangan mereka. Sudah termaktub tiada jodoh diantara mereka malah perpisahan mereka juga dilakukan secara baik dan mengikut adat.

Bapa Elfira Sudah Pulangkan Cincin

Malah cincin pertunangan juga telah dipulangkan bapa Elfira yang berkunjung ke rumah keluarga Sufian di Muar, Johor pada petang Isnin.

IKLAN

“Saya tidak ada ketika keluarga Elfira datang ke rumah. Namun, kedua ibu bapa saya memaklumkan perkara ini, petang semalam.” – Suffian

Bapa Elfira menerusi perkongsian sebuah akhbar turut memuji sikap Sufian yang begitu rendah diri serta turut memohon maaf kepadanya setelah apa yang terjadi sebelum ini.

Sufian Luahkan Perasaan Dalam Lagu Terbaru

Dalam perkembangan lain juga, Sufian sama sekali tidak berdendam dengan Elfira dan menyifatkan hubungan mereka masih baik meskipun tiada jodoh di antara mereka. Malah menurut Sufian juga, tarikh 23 dan 24 Mac akan sentiasa diingati beliau sebagai tarikh perkahwinan mereka yang sepatutnya berlangsung.

Sufian juga akan meluahkan segala yang terbuku di dalam hatinya menerusi lagu yang terbaru akan datang. Semoga Sufian dan Elfira dipertemukan dengan jodoh yang sebaiknya buat mereka.

Sumber : Harian Metro