Teka-teki mengenai tarikh pernikahan pelakon Dynas Mokhtar akhirnya diketahui juga apabila pelakon itu mengumumkan 21 April depan sebagai hari bahagianya.

Perkahwinan Kedua Dynas

Untuk anda yang tidak tahu, Dynas pernah mendirikan rumah tangga bersama pelumba kereta, Hafiz Hafizy pada 15 Mac 2008 dan bercerai pada 25 Februari 2014. Hasil perkahwinan itu, Dynas dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Khyra Khalyssa dan Mohamed Haqaish. Manakala bagi Shazrin Din yang akan menikahi pelakon Syurga menanti detik kali pertama berakad nikah.

IKLAN

Persiapan Akhir

Menurut Dynas, majlis akad nikah akan berlangsung di kediaman ibu Dynas yang terletak di Shah Alam, majlis bertandang akan diadakan pada 28 April di sebuah dewan di Damansara manakala resepsi di sebuah hotel di ibu negara pada 5 Mei depan.

Tambahnya juga segala persiapan berjalan dengan lancar dan turut merasa debar menantikan majlis perkahwinan mereka.

“Alhamdulillah, persiapan lancar, cuma ada beberapa lagi perkara yang akan dibuat pada saat-saat akhir termasuk persalinan perkahwinan. Dapatlah saya kurangkan berat badan sementara menunggu hari bahagia”

Tahniah diucapkan buat Dynas dan Shazrik, semoga majlis kelak berjalan dengan lancar dan perkahwinan kali ini kekal sehingga ke akhir hayat.

Sumber : BH Online