Entah mengapa terlalu ramai yang iri hati dengan pelakon Izreen Azminda kerana sering kali menjadi mangsa kecaman netizen.Daripada zaman bujang, menjanda sehinggalah berkahwin semula, ada sahaja isu yang timbul. Terbaru, kes kali ini melibatkan tuduhan ke atas anak Izreen sendiri, Adrian Umar.

Bukan Anak Kandung Izreen?

Tuduhan tersebut begitu mengejutkan kerana terdapat netizen yang mempersoalkan status anak Izreen. Malah provokasi berkenaan disifatkan agak melampau kerana turut mengaitkan anak kepada pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli. Walaupun ianya tidak menamakan Izreen sebagai sasarannya, namun jelas sekali ia merujuk kepada pelakon itu memandangkan gambar yang dimuatnaik adalah gambar anak Izreen.

IKLAN

Izreen Mengamuk, Mahu Ambil Tindakan

Berang dengan tuduhan tersebut, Izreen membalas komen tersebut dengan memuat naik status sekaligus menolak dakwaan tersebut. Dalam status itu juga, Izreen turut menyatakan tarikh perkahwinan dengan bekas suami terdahulu serta tarikh lahir anaknya bagi menjawab persoalan yang dibangkitkan.

Tidak tahan dengan tuduhan yang melibatkan anaknya, pelakon itu memberi amaran untuk tidak teragak-agak mengambil sebarang tindakan selepas ini.