Berkenaan kontroversi putus tunang diantara Suffian Suhaimi dan Elfira Loy, selepas ramai yang menanti jawapan dari pihak Elfira,akhirnya pelakon itu sendiri tampil memberi kenyataan.

Nafi Ibu Adalah Punca Putus

Menurut Elfira, beliau menafikan dakwaan daripada sesetengah pihak yang menganggap ibunya adalah punca terputusnya ikatan pertunangan antara beliau dan Suffian. Malah Elfira sendiri sudah redha dengan segala ketentuan takdir bahawa tiada jodoh beliau bersama penyanyi itu. Elfira juga tidak menolak mereka masih lagi berkawan meskipun setelah apa yang berlaku sedikit sebanyak mencalarkan nama mereka.

IKLAN

“Ada orang buat spekulasi kata ibu keluar kenyataan supaya selepas ini saya bertemu dengan lelaki yang lebih baik. Sebenarnya, ia bukan bermaksud yang dulu tak baik. Setiap masa ibu mahukan yang terbaik untuk anak-anak dan saya percaya naluri seorang ibu itu tepat kerana mereka sudah ada pengalaman hidup”

Elfira Sebak

Ketika ditanya soal punca hubungan mereka putus juga, Elfira kelihatan sebak dan turut mengalirkan air mata. Ramai yang beranggapan bahawa kedua -duanya masih saling menyayangi dan kerana sebab tertentu hubungan itu tidak berpanjangan.

Walaupun begitu, kedua-dua selebriti ini enggan mendedahkan punca sebenar mereka berpisah dan biarlah ia menjadi rahsia diantara kedua keluarga mereka.

Sumber : BH ONLINE