Cantik dan berbakat. Ya!!! Kedua-dua perkara ini biasanya menjadi tarikan utama setiap wanita. Selebriti juga tidak terkecuali, begitu juga ketiga-tiga selebriti ini iaitu Rihanna, Kim Kardashian, dan Dua Lipa.

Siapa yang tidak mengenali mereka! Sebagai selebriti bertaraf dunia, mereka bertiga dikehendaki untuk sentiasa bergaya dan sempurna dari hujung rambut sehingga hujung kaki. Living in front of camera membuatkan mereka perlu cantik dan bergaya 24/7.

IKLAN

Dalam majlis yang berbeza secara sengaja atau tidak sengaja, ketiga-tiga mereka muncul dalam pakaian warna merah jambu yang sama. Walaupun pakaian mereka mempunyai stail serta potongan yang berbeza, tetapi selebriti yang mana satu yang sesuai mengenakan warna merah jambu? Jom kita lihat.

Image result for dress tulle rihanna pink

Yang pertama adalah Rihanna. Riri tidak pernah menggayakan pakaian yang salah dan buruk! Bakatnya dalam muzik seolah-olah selari dengan kepekaannya dalam dunia fesyen. Lihat sahaja sahaja gaun merah jambu yang diperbuat dari tulle membuat beliau cantik dan bergaya. Ditambah dengan rambut yang diikat dan kasut bertumit gladiator yang dipakai, beliau nampak stunning!

Pakaian yang hampir sama dengan Riri juga dimiliki oleh Kim Kardashian. Material serta warna untuk pakaian yang dipakai oleh mereka berdua adalah sama. Perbezaan pakaian Kim adalah dengan potongan cutting ruffle yang bertingkat yang menampakkan tidak feminin. Dengan rambut yang diwarnakan kelabu terang, cermin mata hitam bergaya, dan solekan nude yang sederhana, Kim kelihatan mewah tetapi tidak berlebihan.

(credit : instagram.com/kimkardashian)

Seorang lagi penyanyi muda berbakat ini juga tidak mahu ketinggalan. Baru-baru ini Dua Lupa juga menggayakan pakaian yang hampir yang sama. Beliau hadir untuk majlis bertaraf dunia dengan pakaian mini dress dengan cutting ruffle. Tetapi Dua Lipa menambah riben hitam sebagai tali pinggang sebagai pemanis pada pakaian beliau.

(credit : instagram.com/dualipa)

Pakaian milik Dua Lipa ini kelihatan seperti gabungan antara pakaian Riri dan Kim. Kerana gaun itu dibuat dengan ekor panjang seperti Riri, tetapi mempunyai ruffle potongan seperti pakaian Kim.

Jadi antara mereka bertiga, yang mana satu pilihan pilihan di mata anda? Jom kongsi bersama kami di murai.my!

(credit : instagram.com/dualipa)