Kim Kardashian membuat perubahan sekali lagi dalam penampilan beliau. Kali ini, Kim mewarnakan rambutnya dengan warna yang lebih cantik iaitu warna merah jambu yang menyala.

Seperti hobinya, Kim sering menukar warna rambut beliau. Sebelum ini Kim mewarnakan rambut beliau dengan warna kelabu terang (silver). Sebelum itu juga Kim ada mewarnakan warna perang dan mengubah kepada warna yang asal iaitu hitam. Meskipun gaya rambutnya yang sama tetapi perbezaan hanya pada warna rambut, wajah serta penampilan baru Kim tetap nampak comel.

IKLAN

Penampilan baru ini di muat naik di twitter dan juga instastory-nya. Tetapi sebelum ini, Kim ada menghantar satu catatan melalui twitter-nya sebagai tanda-tanda ingin mewarnakan rambut. Kim berkata bahawa Kim sendiri tidak tahu warna apakah yang sesuai untuk menggantikan warna rambutnya yang perang sebelum ini.

Dan Kim membuat kejutan dengan rambut merah jambu beliau melalui snapchat milik Kim sendiri dan filter yang digunakan sangat sesuai dengan warna rambut beliau yang terbaru.

Kim juga ada bertanya kepada peminat-peminat beliau bagaimana pendapat mereka tentang rambut pink barunya itu.

“Hey guys, do you like my new pink hair?” tanya Kim kepada netizen.

Kim juga menjelaskan bahawa rambut merah jambunya itu adalah rambut yang sebenar.

“I don’t really do wigs. It’s real” kata Kim setelah memuat naik video penampilan barunya itu .

Bagaimana peminat-peminat Kim Kardashian di murai.my ? Adakah anda menyukai dengan penampilan baru Kim? Jom kongsi bersama murai.my