Lagi mengenai Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid yang menerima pelbagai kecaman hebat sejak khabar berita bahawa mereka sudah berkahwin secara senyap mula diketahui umum.

Keadaan Bertammbah Parah

Malah, keadaan juga semakin tegang sebaik sahaja Ude telah memfailkan perceraian dengan isteri pertamanya, Intan Liana Salleh baru-baru ini. Lebih menyedihkan segalanya terjadi pada ulang tahun perkahwinan mereka yang kelima. Netizen yang mula mengikuti perkembangan mereka sejak tercetusnya kontroversi ini terus mengecam Izreen dan Ude dengan menganggap bahawa Izreen adalah puncanya.

IKLAN

Menurut Intan, dia pernah mesej Izreen hanya sekali dengan memberitahu dia menerima Izreen sebagai madunya dari hati yang ikhlas. Tetapi Ude tidak lagi pulang ke rumah yang didiami Intan sejak dia mengetahui Ude telah berkahwin dengan Izreen iaitu sekitar pertengahan November.

Izreen Dan Ude Nyahaktif Instagram

Ekoran itu, meskipun Izreen dan Ude telah menyahkitfkan ruangan komen di Instagram mereka, netizen terus mengecam mereka sehingga membuatkan kedua -duanya mengambil keputusan untuk memadam akaun Instagram mereka. Menerusi laporan sebuah portal lain, Intan mendedahkan kepada umum Ude telah berkahwin dengan Izreen secara rahsia tiga bulan sebelumnya pada 30 November, dan pada hari yang sama juga Ude telah memfailkan perceraian terhadap Intan.

Walaubagaimanapun, Ude dan Intan masih belum bercerai kerana mahu berbincang mengenai hak penjagaan anak dan nafkah terlebih dahulu sebelum sebutan kes akan dibuat semula 22 Mac ini. Meskipun telah memadam akaunnya, netizen terus memboikot segala produk dan drama yang dilakonkan Izreen sehingga tempias tersebut turut terpalit pada Zatee Hijab yang mengambil Izreen sebagai duta.