Penangan tularnya Majlis pelancaran tudung Neelofa terbaru, BeLofa di sebuah kelab malam, rata – rata netizen turut memfokuskan perhatian pada beberapa tetamu yang hadir malam itu. Selain beberapa selebriti, keluarga Neelofa turut menjadi perhatian utama.

Kenali Athisha Khan

Kini hangat diperkatakan mengenai salah seorang adik Neelofa, Athisha Khan yang kelihatan begitu manis dan tidak keterlaluan jika kami katakan lebih cantik berbanding adik-beradiknya.

IKLAN

Selain Neelofa, Athisha turut mempunyai 4 adik beradik yang lain dimana setiap dari mereka terserlah keunikan dan penampilannya tersendiri.

Berbanding Neelofa, Ameera dan Nabila yang lebih dikenali, Athisha dikatakan lebih merendah diri.Lihat sahaja wajah ibu mereka, tidak hairanlah kesemua adik – beradik Neelofa cantik – cantik belaka.

Happy Birthday Athisha!

Buat anda yang tertanya, Athisha kini berumur 20 tahun dan baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya baru – baru ini.

Seperti adik – beradiknya yang lain juga Athisha juga dikenali sebagai ‘beauty with brain’. Masih solo? Sorry boy. She’s taken!