Tidak lama lagi industri muzik Korea Selatan atau K-Pop akan ada pendatang baru yang diberi nama Honey Popcorn, anggota girlband ini terdiri daripada tiga wanita muda yang cantik serta seksi. Sama seperti girlband Korea yang lain, ketiga-tiga anggota band ini muncul dengan imej yang comel dan cantik.

IKLAN

Apa yang menjadikan band ini lain daripada band lain adalah, ketiga-tiga mereka adalah pelakon atau bintang untuk JAV (Video Dewasa Jepun). Wow! Terkejut murai.my bila mengetahui tentang hal ini.

Yua Mikami, Matsuda Miko dan Sakura Moko yang sudah terkenal sebelum ini sebagai pelakon untuk JAV yang hangat diperkatakan di Jepun. Berita ini mula-mula diperhatikan oleh peminat mereka apabila Mikami menyiarkan poster tentang pengumuman tentang persembahan pertama mereka sebagai band Honey Popcorn.

Untuk peminat K-Pop yang ingin mengetahui tentang ahli-ahli Honey Popcorn, berikut adalah 10 gambar-gambar menarik mengenai gir band Honey Popcorn ini.

1. Ini adalah ahli pertama yang bernama Yua Mikami. Gadis yang dilahirkan pada 1993 ini dulunya merupakan bekas ahli SKW48 yang memilih keluar dari kumpulan tersebut untuk lebih fokus pada kariernya sebagai pelakon JAV.

2. Ahli kedua adalah Matsuda Miko yang juga salah seorang dari NMB48 generasi kedua pada 2012 lalu. Namanya mulai dikenali setelah beliau menjadi sebagai pelakon JAV pada pertengahan 2017.

3. Ahli terakhir adalah Sakura Moko, beliau juga merupakan bekas kumpulan Bakusute Sokokanda Icchome. Namun namanya lebih dikenali sebagai pelakon JAV setelah video beliau sering menjadi “best seller” untuk setiap laman web JAV.

4. Honey Popcorn akan mengadakan showcase pada 14 Mac yang akan datang di Yes24 Live Hall, Seoul, Korea Selatan.

5. Berikut adalah gambar ketiga-tiga ahli kumpulan Honey Popcorn.

IKLAN

6.Mereka bertiga mempunya bakat menyanyi dan menari yang mampu buat anda semua cair.

7. Ketiga-tiga gadis comel ini mempunyai semangat yang sama untuk K-Pop, jadi tidak salah jika mereka mahu bersaing dengan artis K-Pop yang lain di negara ginseng.

8. Gaya comel mereka bertiga menampakkan mereka sangat serasi dan sesuai untuk menjadi artis K-Pop yang akan meletop dengan bakat dan penampilan mereka.

 9. Ramai yang tidak sabar dengan single pertama mereka yang masih dirahsiakan lagu tersebut kepada orang luar.

10. Mesti anda tidak sabar dengan kemunculan mereka kan? Mari kita semua nantikan.