[GAMBAR] Selebriti-Selebriti Ini Memberikan Nama Yang Pelik Kepada Anak-Anak Mereka!

Mesti Baca

Selebriti-selebriti Hollywood mempunyai idea yang kreatif dengan menamakan anak-anak mereka. Berikut adalah nama-nama anak kepada selebriti di Hollywood yang agak pelik tetapi benar.

1. Bronx Mowgli (Ashlee Simpson dan Pete Wentz)

Nama anak mereka diilhamkan dari watak utama – Jungle Book. Tetapi nama ‘Bronx’ tidak mempunyai apa-apa maksud yang istimewa.

2. North West (Kim Kardashian dan Kanye West)

Menurut Kim Kardashian, nama ‘North’ memiliki erti sebagai kekuatan tertinggi. Hal tersebut dijelaskan oleh Kris Jenner, ibu kepada Kim Kardashian, dalam wawancara di salah satu station TV.

3. Blue Ivy (Beyonce dan Jay Z)

Tidak tahu mengapa Beyonce dan Jay Z memilih nama ini untuk bayi mereka. Ada yang berpendapat bahawa ‘Ivy’ bersamaan dengan ‘IV”, iaitu angka roman yang konon memiliki angka yang penting untuk pasangan.

4. Kal-El (Nicolas Cage dan Alice Kim)

Nama ini diinspirasi dari Superman yang asalnya bernama ‘Kal-El’. Menurut Nicholas Cage, nama tersebut mewakili 3 hal iaitu sesuatu yang bagus, unik, sekaligus ketua Amerika.

5. Pilot Inspektor Lee (Jason Lee dan Beth Riesgraf)

Nama ini diinspirasi dari album Granddaddys, iaitu lagu yang berjudul ‘HE’S SIMPLE, HE’S DUMB, HE’S PILOT’.

6. Summer Rain (Christina Aguilera dan Matt Rutler)

Christina dan suami memberi nama ini kerana bagi Christina, nama ini mengandungi kombinasi makna ‘Summer’ dan ‘Rain’. ‘Summer’ adalah sinonim dengan kehangatan dan cahaya, sedangkan ‘hujan’ bermaksud permulaan dan kehidupan baru.

7. Zuma Nesta Rock (Gwen Stefani dan Gavin Rossdale)

Pasangan ini memberikan nama-nama unik kepada ketiga-tiga anak mereka. Selain Zuma Nesta Rock,nama anak pasangan ini adalah Kingston James McGregor dan Apollo Bowie Flynn.

 

Terkini

Faralyna Idris Alami Keguguran Bayi Lelaki Selepas Hamil 4 Bulan

Pelakon Faralyna Idris berkongsi khabar menyedihkan apabila dia disahkan mengalami keguguran ketika semua umat Islam sedang sibuk membuat persiapan...

Artikel Berkaitan