Tirai kontroversi minggu ini dimulakan dengan isu sensasi sekali lagi melibatkan Izreen Azminda. Nama pelakon itu kembali menjadi topik setelah suaminya, Ude Wahid mengambil keputusan untuk memfailkan perceraian isteri pertamanya, Intan Liana Salleh.

Peminat Mahu Boikot Izreen

Sejurus berita itu tersebar, rata-rata netizen seolah-olah menuduh Izreen sebagai punca utamanya.

IKLAN

Malah pelbagai kecaman hebat terus diterima pelakon itu sehingga menyebabkan beliau dan suami terpaksa menyahkaktifkan Instagram mereka.

Tidak cukup setakat itu, terdapat juga khabar di mana mereka mahu memboikot Izreen. Ini termasuklah drama lakonan beliau, produk kecantikan serta beberapa produk lagi di mana Izreen menjadi duta kepada produk mereka.

Kontrak Izreen Bersama Meeracle Ditamatkan

Lebih mengejutkan, sebuah produk kecantikan, Meeracle – yang menjadikan pelakon tersebut sebagai duta telah menjelaskan bahawa kontrak mereka bersama Izreen telah pun tamat menerusi sebuah kenyataan yang dikeluarkan.

Di dalam kenyataan itu juga, pihak syarikat itu memberitahu kontrak pelakon itu telah tamat pada 15 Februari yang lalu dan tidak disambung atas sebab-sebab tertentu.

Barang kali mungkin netizen menganggap bahawa Izreen masih lagi bersama syarikat berkenaan sehingga menyebabkan nama syarikat itu sedikit sebanyak turut terpalit kontroversi berkenaan.