Baru-baru ini, usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat Kamaruzzaman telah memuat naik beberapa status yang merujuk kepada ‘single’. Sebelum ini, Sajat hangat bercinta dengan jurulatih kecergasan yang dikenali sebagai Coach Yin.

Sajat Dan Coach Yin Sudah Putus?

Menyedari akan status yang dimuat naik usahawan itu, netizen mula membuat spekulasi dengan mengandaikan bahawa kedua-duanya kini sudah putus dan tidak berhubung lagi.

IKLAN

Seperti menguatkan spekulasi berkenaaan gambar yang dimuat naik Coach Yin beserta status yang merujuk kepada ‘ego’ juga menimbulkan tanda tanya.

Hanya Drama

Namun begitu, menurut Coach Yin menerusi video yang dimuatnaik nya itu semua hanyalah lakonan mereka semata-mata. Tambahnya juga, gambar yang dimuat naik sebelum ini juga hanya mahu melihat reaksi netizen.

https://www.instagram.com/p/Bfz0cm8n8lE/?taken-by=coach_yin

Terdahulu, netizen yang dikenali sebagai Papagomo acap kali memuat naik video yang memaksa pihak berkuasa membuat siasatan lanjut mengenai Sajat kerana seperti ‘rimas’ melihat usahawan ini bebas kemana sahaja kononnya Sajat adalah lelaki sejati dan hanya menyamar sebagai khunsa.