Kehidupan selebriti memang selalunya  menjadi perhatian. Bahkan demi memanjakan peminatnya, mereka sering memuatnaik aktiviti pribadinya.

Apalagi di zaman serba canggih seperti ini. Para selebriti biasa menggunakan sosial media untuk berinteraksi dengan para pengikut.

IKLAN
View this post on Instagram

Saya Bukanlah seorang yang alim dari segi agama mahupun berjaya dalam kekayaan. . . Saya seorang yang teramat biasa saja. Saya sekeluarga dididik begini. Bersederhana dalam hidup, merendah diri dan jangan sekali riak. . . Ada yang mencemburui bakat tidak seberapa saya. Namun Saya tidak pun merasa saya berbakat mana. . . Tidak sekali saya menggelar diri ini MASTER chef kerana saya menjurikan rancangan tersebut. Tidak juga saya menggelar diri RAJA kari walau pernah menyandang kemenangan Kari Terbaik seluruh United Kingdom. . . Tidak juga saya menggelar diri ‘the best’ dalam apa jua. . . Saya amat takut permahkotaan ‘syok sendiri’ ini mungkin mengalpakan ribuan pengikut yang sekarang ini amat taksub dengan Wira-wira segera yang tumbuh melata. . . Saya pencinta ilmu, kasih kepada bakat Allah yang dibekalkan kepada hero – hero Dunia. . . Ilmu itu, ilmu ikhlas dan ketulinan yang dipupuk oleh Mak dan abah. . . Bakat itu ada pada kita semua jika kita tidak mendabik dada dan faham mutlak arah tuju perkongsian kita. Sahih? Memanfaatkan?

A post shared by Adu Amran (@chefaduamran) on

Gambar di Tub Mandi

Selebriti-selebriti ini gemar memuatnaik foto ketika penggambaran mahupun saat beristirehat. Ada juga selebriti yang berani dengan memuatnaik foto saat berada di bilik mandi.

Salah seorang Chef yang popular di Malaysia,  Chef Adu telah berkongsi beberapa foto di dalam tub mandi di sebuah hotel bertaraf 5 bintang.

Nampak ada ketenangan di wajah Chef Adu di tambah dengan permandangan yang indah dari kamar mandinya. Beruntung Chef Adu dapat bersantai sambil mendapat ketenangan jiwa di sana.

Chef Adu atau nama penuhnya Chef Adu Amran Hassan semakin mendapat perhatian masyarakat menerusi Master Chef di mana dia bersama  dua juri berpengalaman, Chef Mohd Johari Edrus dan Chef Zubir Md Zain.