Begitu ramai yang prihatin dengan nasib madu kepada Izreen Azminda, Intan Liana Saleh selepas dikhabarkan bakal diceraikan oleh suaminya, Ude Wahid.

Selepas jumlah pengikutnya melonjak naik, Intan juga semakin mendapat permintaan ramai dalam membuat ulasan produk jualan atas talian.

Aliff Syukri Prihatin

Dalam perkembangan lain, kes Intan juga mendapat perhatian usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri. Menerusi sebuah gambar yang dimuat naik oleh Aliff di Instagram, beliau ingin membantu Intan pada masa akan datang. Dalam masa yang sama, Aliff turut meminta sokongan pengikutnya di Instagram bagi membantu ibu kepada dua orang anak lelak ini.

IKLAN

“Sabarlah, Insya-Allah #OhAbangKosmetik akan tolong. Okay awak ya, sabar… Siapa sokong ibu ini, please komen di bawah. Kalau ramai yang komen ‘I sokong’ lebih dr 1,000 orang, Insya-Allah saya akan usahakan untuk beliau lebih yakin melalui kehidupan di masa hadapan,”

Shahida Puji Liana

Pertemuan itu bukanlah hanya melibatkan mereka berdua, malah kakak Intan serta isteri Aliff, Datin Seri Shahida turut berada disitu. Shahida turut memuat naik gambar bersama mereka dan memuji sikap Intan yang begitu positif. Setakat ini, Aliff menerima lebih dari 15,000 komen berbunyi ‘I sokong’ dan bersetuju dengan hasrat Aliff yang mahu membantu Intan.

Ada juga khabar angin yang mengatakan mahu mengambil Intan sebagai duta produk Aliff. Adakah ianya benar? Kerana Aliff sememangnya terkenal dengan trademark yang lain dari yang lain.