Terdahulu, media tempatan pernah menyiarkan kisah percintaan di antara anak dramatis terkenal Normah Damanhuri yang juga model sambilan, Ahya Rosli bersama pengarah Datuk A.Aida.

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan kedua-duanya dilihat mengerjakan umrah bersama yang turut ditemani ahli keluarga masing-masing.

IKLAN

Nafi Bercinta

Namun begitu, khabar terkini mengenai mereka, Ahya mengaku dirinya dan Aida, tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa.

Malah terdahulu Aida atau nama sebenarnya Zaidah Awang menerusi temubualnya bersama sebuah akhbar menepis dakwaan beliau menjalinkan hubungan cinta dengan Ahya.

Tambah Ahya, Aida berhak berkawan dengan sesiapa sahaja dan berharap tiada lagi pihak yang mengaitkan mereka selepas ini.

“Apa yang dikatakan oleh Aida sebelum ini adalah benar. Kami tidak menjalinkan sebarang hubungan. Tetapi, saya mengaku kami akrab kerana kerjasama berkaitan seni,”

Hubungan Disalah Erti

Menurut Aida,hubungannya bersama Ahya telah disalah erti ramai pihak. Malah menurut pengarah terkenal itu, beliau kini sedang mengenali seseorang yang berstatus kenamaan yang juga dalam lingkungan usianya sendiri. Apapun diharap kedua-duanya berjaya menemui cinta sejati kelak.

Sumber  BH Online