Susulan serangan di media sosial yang mempersoalkan pemilihan lokasi dan persembahan yang dibuat, Neelofa tidak mudah patah semangat. Pelancaran koleksi hijab terbaharunya, Be Lofa dikatakan dilancarkan dengan kehadiran sahabat handai, keluarga terdekat dan media, dan dimeriahkan lagi dengan persembahan penyanyi rap, SonaOne serta kehadiran beberapa selebriti tempatan.

KUALA LUMPUR 26 FEBRUARI 2018. Neelofa menghadiri majlis kejutan sambutan hari lahir di Be Lofa Avenue @TREC KL .NSTP/ MOHD YUSNI ARIFFIN

Terbaru Neelofa selaku pemilik Syarikat pengeluar tudung jenama Naelofar, NH Prima International Sdn Bhd ada meninggalkan komen di akaun instagramnya dengan menyatakan permohonan maafnya kepada peminat dan pelanggannnya.

Dia amat berharap agar diberi peluang untuk memperbaiki diri dan memperbetulkan keadaan.

Afdlin Shauki Luah Rasa Bersyukur

Permohononan maaf ini turut mendapat reaksi pelakon dan pengarah Datuk Afdlin Shauki di Instagramnya. Afdlin meluahkan rasa syukur dengan kenyataan mohon maaf ini dan mengharapkan orang ramai mengambil iktibar dan tidak memanjangkan rasa kemarahan terhadap Neelofa.

“Alhamdulillah… semoga kita semua ambik iktibar. Kita semua buat silap dan Allah SWT maha pengampun. Kita minta ampun kepada Allah SWT atas segala kesilapan kita. Kenapa kita harus memanjangkan marah dan dendam. Wallahualam.”

IKLAN

Neelofa Memilih Tidak Lagi Peduli Kecaman Liar

Dalam masa yang sama, pelakon dan pengacara itu turut memberitahu bahawa kecaman yang dilemparkan oleh netizen tidak akan habis sampai bila-bila.

Oleh itu, sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-29 ada tahun ini, dia memilih untuk tidak lagi peduli pandangan masyarakat tentangnya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry