Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Seram 3AM Part 3

Mesti Baca

Anda pernah mengalami detik seram pada jam 3 pagi? Jika Ya, mungkin anda senasib dengan mereka yang berada di dalam filem seram 3AM Part 3 yang kini kembali menghantui pawagam.

3 Kisah Seram Dalam 1 Filem

Filem terbitan Five Star Production ini kini meneruskan perjalanan mencari detik tengah malam yang paling menakutkan.

Kali ini 3AM bakal menggemparkan pawagam dengan menceritakan mengenai 3 kisah seram “Expressway”, “One Night Stand”, dan “TV Direct” di dalam satu filem yang berdurasi lebih dari 90 minit.

Dikhabarkan didalam filem ini bakal menceritakan apabila hantu, semangat roh jahat serta ‘mereka’ yang tidak diundang menjengah pada jam 3 pagi yang sangat menyeramkan!

25 Pasang Tiket Untuk Dimenangi

Khas untuk pembaca setia murai.my, dengan kerjasama GSC Movies, kami mempunyai 25 pasang tiket untuk anda tonton tayangan perdana filem seram 3AM PART 3 pada 19 Mac ini (Isnin) di GSC Tropicana City Mall pada jam 9 malam. Hanya jawab soalan mudah berikut dan mungkin anda adalah pemenangnya.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 18 Mac 2018
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di GSC Tropicana City Mall bermula jam 8.20 malam.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan