Rata-rata peminat sudah mengetahui bahawa penyanyi Wany Hasrita telah dimasukkan ke hospital baru-baru ini kerana dijangkiti Influenza B dan turut dikuarantin.

IKLAN

Khai Bahar Kini Mesra Dengan Wany Hasrita?

Dalam perkembangan lain, terdapat khabar angin yang mengatakan bahawa Khai Bahar kini dikatakan sedang intim dengan Wany. Malah keakraban Khai dan Wany semakin hangat diperkatakan peminat kedua-dua penyanyi itu apabila saling berbalas ‘pick-up line’ dalam sebuah rancangan televisyen pada bulan lalu.

Peminat juga turut membuat spekulasi ini dengan mewujudkan satu akaun khas untuk Khai dan Wany.

Enggan Komen Lanjut

Namun begitu, bagi Khai beliau enggan mengulas lanjut mengenai hubungan mereka kerana enggan disalah erti mana-mana pihak. Malah beliau juga enggan memberi komen mengenai kehadirannya melawat Wany yang dimasukkan ke pusat perubatan ibu kota baru-baru ini.

“Biarlah rahsia, saya tidak mahu orang salah faham dengan kenyataan saya dan boleh mengundang fitnah. Soal melawat atau tidak tidak perlu saya ulas lanjut. Apa yang saya lakukan bersama kawan-kawan saya biarlah ikhlas, apabila sudah rapat dan selalu menghadiri acara bersama-sama, peminat nampak kami ‘sweet’.

Kalau sebelum ini dengan Wany, baru-baru ini ada pula peminat cakap saya rapat dengan Ara Johari. Apapun, saya tidak kisah digosipkan dengan sesiapa pun asalkan peminat-peminat saya gembira,”

IKLAN

Apa pendapat anda? Sesuai atau tidak jika Khai berpacaran dengan Wany? Bak kata orang kalau sudah jodoh tidak akan kemana bukan?

Sumber Astro Gempak